Lund | Gustavshemsvägen 11, Lager

Ort: Lund
Område: Väster
Adress: Gustavshemsvägen 11
Lokaltyp: Lager
Storlek: 650 m²

Julia Castro
[email protected]
0735-430353

Beskrivning

Lokalen har fri öppen yta, takhöjd på 4,5 m under balk, 2 genomgående fack med 5 st. markportar. Lokalen erbjuder bra lager, tillgång till en välkomnande reception och möjlighet till att hyra kontorsyta i närliggande byggnad. Lokalen har ett tillgängligt och strategiskt läge med goda kommunikationer in till stan samt angränsande orter och Malmö. Utanför fastigheten finns tillgång till uppställningsytor samt bra parkeringsmöjligheter.

Omgivning

Kobjer är en stadsdel i nordvästra Lund, Sverige. Det är en liten stadsdel som avgränsas naturligt av Västkustbanan i norr, Kaprifolievägen i öst och Öresundsvägen i syd.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss och för bilpendlare från såväl E6 som E22. Det finns flera cykelvägar till och från Kobjer, bland annat går de gula stråken mot Gunnesbo genom området. Ett flertal busshållplatser och mycket goda kommunikationer förser Norra Lund . Linje 4 är den stadsbuss som tar dig smidigt in till centrum som går runt hela området med ett flertal avgångar i timmen. Från Lund C tar du dig dessutom smidigt med tåg till Malmö, Helsingborg och Köpenhamn.

Service

Matbutiker finns det gott om - ICA, Willys, Netto och Lidl. På cirka 10 minuter cykelväg från exempelvis Norra Fäladen hamnar du i Lund centrum med ett bra utbud av både restauranger, bibliotek, kaféer, frisörsalonger, apotek och trevliga butiker. På andra sidan ringvägen finner du Nova Lund köpcentrum med ett 70-tal butiker och restauranger.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier